Locatie

Kanaalstraat 60-O
9301 LT Roden

Parkeren is gratis en kan voor de deur.

Tijdstip

Vrijdag van 10.30 -11.30 uur

Kosten

Proefles is gratis
Losse les € 10,50
€ 34,95 per maand

Yoga in Roden

Yoga is een goede manier om sterk, flexibel en fit te worden of te blijven. Ook zorgt het voor ontspanning en kan het een momentje voor jezelf zijn. Maar yoga biedt veel meer dan dat. Door yoga te beoefenen word je je steeds meer bewust van je eigen lichaam en mind en hoe deze met elkaar verbonden zijn.

De les is zo opgebouwd dat je ook tijdens de yogahoudingen dit bewustzijn vasthoudt. Op deze manier krijgt je yogabeoefening meer diepgang en leer je om ook aandacht, aanwezigheid en stilte te integreren in je dagelijkse bezigheden. Daardoor kun je steeds beter bij jezelf blijven, zelfs in drukke of stressvolle situaties. Door te mediteren en je bewust te worden van je gedachten en de invloed daarvan op je gevoel, heb je tijdens het dagelijks leven meer inzicht in je mentale staat van zijn en wat dat lichamelijk met je doet. Mensen met parkinson krijgen door dit bewustzijn tools om de regie over hun lichaam en geest langer te behouden.

Lilian Booltink die de lessen verzorgt houdt zich al ruim twintig jaar bezig met yoga en heeft de yogaopleiding bij Open Yoga in Groningen gevolgd. In samenwerking met Praktijk de Roef wordt er ook Parkinson Boksen aangeboden, waarbij Lilian deze lessen afrondt met yoga.

De lessen zijn iedere vrijdag van 10.30 – 11.30 uur en kan worden afgesloten met een heerlijk kopje koffie of thee.

Proefles

Heeft u inmiddels zin gekregen om een gratis proefles yoga mee te doen? Dat kan op iedere woensdag van 9:00-10:00 uur. Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@parkinsoninbeweging.nl

www.powerbodysoul.nl

Meld u aan

Aanmeldformulier Yoga Roden

  Naam *

  Straat + huisnummer *
  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mail
  Telefoonnummer *

  Ik meld me aan voor info, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief van de stichting Parkinson in beweging.