Locatie

Op de Wielerbaan in Leeuwarden, vlakbij de ingang aan de Schieringerweg. De lessen starten ter hoogte van de fitnesstoestellen op de Wielerbaan. Parkeren kan langs de Schieringerweg (in de buurt van nummer 73), nabij de ingang van de Wielerbaan.

Tijdstip

woensdag van 11.30 – 12.15 uur

Kosten

Kosten afhankelijk van groepsgrootte. Wanneer u aanvullend verzekerd bent bij zorgverzekeraar De Friesland (met uitzondering van AV-budget) dan is er een mogelijkheid de lessen vergoed te krijgen. Informeer ernaar bij uw zorgverzekeraar.

Nordic walking

Verbeter uw conditie en stabiliteit met wandelen

We bieden nu ook nordic walking lessen aan in Leeuwarden. Tijdens deze lessen leert u hoe u met behulp van de nordic walking poles (stokken) kunt wandelen. Na tien lessen van ieder drie kwartier kunt u zelfstandig op pad.

Nordic walking parkinson

Nordic walking komt van oorsprong uit Finland, een land wat gezond leven hoog in het vaandel heeft staan. Het is een bewegingsactiviteit waarbij vrijwel alle spieren worden gebruikt, het ontwikkelt stabiliteit en het verbetert de conditie. De groepslessen in Leeuwarden zijn voor zes tot acht deelnemers. De lessen worden gegeven door nordic walking docent Edith Wennink en fysiotherapeut Arjan Wessels.

Gratis kennismakingsles in september

Heeft u interesse? Meldt u zich dan aan voor een gratis kennismakingsles, die op 12 september plaatsvindt. Ontdek zelf of deze manier van wandelen ook iets voor u is. Vul hiervoor het onderstaand aanmeldformulier in.

Even voorstellen

Edith Wennink

Edith Wennink is leefstijlcoach en heeft sinds 2007 haar eigen bedrijf, Gezond & Fit Voedingsadvies en Nordic Walking. Haar bedrijf zit in het Crystalic Business Park in Leeuwarden. www.gezondenfit.net

Arjan Wessels

Arjan Wessels is geriatriefysiotherapeut en werkzaam bij Kalkdijk fysio- en manuele therapie, met een vestiging aan de Tijsmaweg 4 en Coopmansstraat 2 in Leeuwarden. www.fysiotherapiekalkdijk.nl

Met name de eerste fase van de lessen verzorgen zij samen, om zo goed te beoordelen welke aandachtspunten er nodig zijn.

Meld u aan

Aanmeldformulier Nordic Walking Leeuwarden

  Naam *

  Straat + huisnummer *
  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mail
  Telefoonnummer *

  Ik meld me aan voor info, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief van de stichting Parkinson in beweging.