Locatie

Kulthuerhûs Klameare
Merk 1
8711CL Workum

0628644307

Tijdstip

donderdagochtend 10:15 tot 11:15 uur

Kosten

€ 7,50 eigen bijdrage per les
34 lessen per jaar

Trudi Nolte

Mijn naam is Trudi Nolte, ik kom uit het Zuid-Hollandse Gorinchem en na de lagere school ben ik gelijk naar de Mavo, Havo voor Ballet en Muziek in Rotterdam gegaan en daarna mijn opleiding vervolgd aan de Rotterdamse Dansacademie en afgestudeerd in de vakken Klassiek en Jazz.

Voordat ik me ging richten op het lesgeven, heb ik voor een aantal Vara tv-producties gewerkt waaronder de Willem Ruis Lotto Show en daar met grote artiesten kunnen werken en daardoor veel ervaring opgedaan.

Na mijn verhuizing naar het Noorden, kwam ik 15 jaar geleden terecht bij de Jeugd Dans Opleiding Friesland waar ik met veel liefde en passie les kan geven in mijn hoofdvak Klassiek Ballet. Daarnaast geef ik met veel plezier en energie les in allerlei stijlen bij het Toanhus in Joure. Vanuit het Toanhus geef ik op gemiddeld 20 basisscholen het project dans, met als doel kinderen de kans te geven hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen op het gebied van dans en beweging.

Dansen is van jongs af aan mijn passie geweest en ik heb er mijn beroep van kunnen maken. In het verleden heb ik al eerder de combinatie kunnen maken van dansen en bewegen met mensen met een beperking en heb daar een enorme voldoening uit kunnen halen. Vandaar dat ik direct heb gereageerd op de advertentie Dansen op Recept en hoop in mijn nieuwe baan bij te kunnen dragen aan het welzijn van Parkinson patiënten.

Het plezier dat ik mensen zie beleven in mijn lessen is voor mij van het grootste belang en geeft me motivatie en voldoening. Ik heb een prachtig vak en hoop daar nog graag heel erg lang mee door te gaan. Ik geef les in Franeker, Workum, Harlingen, Bolsward en net buiten Friesland ook in Steenwijk.

Meld u aan

Aanmeldformulier Project Dans op Recept.

  Naam *

  Straat + huisnummer *
  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mail
  Telefoonnummer *

  Ik meld me aan voor info, zoals een nieuwsbrief van de stichting Parkinson in beweging.