Locatie

Kunstencentrum Atrium,
Oud Kerkhof 11
Sneek

0646340340

Tijdstip

Maandagochtend
van 10:30 tot 11:30 uur

Kosten

€ 8,- eigen bijdrage per les
34 lessen per jaar

Niels van der Wal

Ik ben Niels van der Wal, ik ben 39 jaar en ik ben geboren en getogen in Sneek. Dansen is mijn passie. Als kind heb ik altijd gedanst en zat ik Klassiek Ballet en Jazzballet. Later heb ik de Vooropleiding voor het Nationaal Ballet gedaan en op de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam gezeten. Daarna heb ik verschillende projecten gedaan en zat ik bij dansgroep 3Dee.

Nu geef ik al wat jaren zelf dansles aan kinderen en volwassenen. Mijn jongste leerlingen zijn nog geen 4 jaar en mijn oudste leerlingen zijn bijna 70 jaar. Ik vind het geweldig om mijn passie voor dans over te brengen naar mijn leerlingen. De liefde voor dans en het plezier dat je van dansen krijgt, vind ik belangrijk om over te brengen in mijn lessen. Elk kind is speciaal en ik probeer ze zelfvertrouwen te geven om zich expressief te durven uiten.
Ik geef training aan mensen met Parkinson, omdat ik denk dat ik doormiddel van humor en mijn passie voor dans, deze mensen plezier in het dansen kan laten ervaren en bij elkaar kan brengen. Er is gewoon niks leukers dan dansen en dat geldt voor iedereen van elke leeftijd en achtergrond!

Meld u aan

Aanmeldformulier Project Dans op Recept.

  Naam *

  Straat + huisnummer *
  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mail
  Telefoonnummer *

  Ik meld me aan voor info, zoals een nieuwsbrief van de stichting Parkinson in beweging.