Locatie

De Lawei
Laweiplein 1
Drachten

T: 06 33242874

Tijdstip

woensdagochtend
van 9:30 tot 10.30 uur

Kosten

€ 10,- eigen bijdrage per les voor deelnemers
€ 6,- per les voor partner of mantelzorger
Inclusief koffie/thee.

De lessen worden het hele seizoen gehouden m.u.v. de schoolvakanties.

Miranda van Toor

Hallo, ik ben Miranda, 36 jaar en ik woon in Zuidlaren samen met mijn man en 2 kinderen.

Sinds 2018 geef ik met veel plezier de ‘dans op recept’ lessen in Drachten. Mijn lessen zijn een combinatie van moderne dans, ballettechniek en improvisatie oefeningen. Je werkt in de les aan fysieke kwaliteiten zoals conditie, souplesse, houding en balans. Daarnaast dansen we veel samen en leer je vanuit een eigen idee te improviseren. De oefeningen zijn voor iedereen uitvoerbaar en geschikt om zittend en staand uit te voeren. Het is niet belangrijk hoe je de bewegingen uitvoert, plezier staat in mijn lessen voorop.

Het is een hele gezellige en hechte groep. Na de dansles drinken we koffie/thee en wordt er veel met elkaar gedeeld. Dit ervaar ik altijd weer als prettig en bijzonder. Je bent van harte welkom om een gratis proefles te doen. We dansen elke woensdag in een mooie, grote dansstudio met spiegel op de 2e verdieping in Schouwburg de Lawei.

Mijn achtergrond is de voor- en vakopleiding moderne dans in Arnhem. Daarna heb ik als freelance danseres in Nederland en in een dansgezelschap in Duitsland gedanst. Ik heb de BIK-opleiding (beroepskunstenaar in de klas) gedaan. Sinds 2014 werk ik als zzp dansdocent en choreograaf onder de naam MiranDans. Op dit moment volg ik de Master Kunsteducatie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Om deze lessen te kunnen geven heb ik een ‘dans op recept’ training gevolgd om dansles te geven aan mensen met de ziekte van Parkinson.

Ik hoop tot gauw in de dansstudio!

Miranda van Toor.

Meld u aan

Aanmeldformulier Project Dans op Recept.

  Naam *

  Straat + huisnummer *
  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mail
  Telefoonnummer *

  Ik meld me aan voor info, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief van de stichting Parkinson in beweging.