Locatie

De Lawei
Laweiplein 1
Drachten

0633242874

Tijdstip

woensdagochtend 2 lessen

van 9:30 tot 10.30 uur

van 11:00 tot 12:00 uur

Kosten

€ 5,- eigen bijdrage per les
34 lessen per jaar

Miranda van Toor

Hallo, ik ben Miranda van Toor, 33 jaar en woon in Zuidlaren samen met mijn man en 2 kinderen.

Ik dans al mijn hele leven. Het is mijn passie. Ik ben begonnen als danseres in een gezelschap. Het podium heeft echt een aantrekkingskracht op mij.

Daarnaast mocht ik in het theater ook ervaring op doen als choreograaf voor verschillende doelgroepen zonder dansachtergrond. Dit vond ik altijd hele bijzondere projecten. Mooi om te zien wat voor een plezier mensen in dans hebben en hoe het mensen met elkaar verbindt.

In 2014 ben ik met mijn bedrijf MiranDans begonnen om mijn ervaring in te zetten waar nodig. Op dit moment geef ik moderne dansles, doe ik als beroepskunstenaar in de klas verschillende projecten in o.a. het speciaal onderwijs en nu komt deze uitdaging erbij.

Tijdens een les die ik een keer heb meegedaan met mensen met Parkinson, werd ik geraakt door de sfeer en de verhalen van deze mensen, dat ze er zoveel plezier in – en baat bij hebben.

Ik heb ontzettend veel zin om samen met jou/ u deze uitdaging aan te gaan. Je hebt geen danservaring nodig. Plezier staat in mijn lessen voorop. Het is belangrijk voor mij dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. De oefeningen en opdrachten kun je naar eigen vermogen uitvoeren. Het gaat vooral om het samen doen, met elkaar dansen en genieten.

Graag tot ziens in Drachten, Schouwburg De Lawei.

Meld u aan

Aanmeldformulier Project Dans op Recept.

Naam *

Straat + huisnummer *
Postcode *

Woonplaats *

E-mail
Telefoon nummer *
Ik ben het beste bereikbaar:

Ik meld me aan voor info, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief van de stichting Parkinson in beweging.