Locatie

Kerkelijk centrum De herberg
Harddraversdyk 1
Dokkum

0650415088

Tijdstip

Donderdag om 10:00 uur

Kosten

€ 7,50 eigen bijdrage per les
34 lessen per jaar

Trijntje de Vries

Mijn naam is Trijntje de Vries en ik kom uit Nieuwehorne. Een plaatsje vlak bij Heerenveen waar het heerlijk groen is. Een natuurlijk wandeling maken kan hier prachtig en dat is ook wat ik graag doe naast het les geven.
Aan verschillende doelgroepen geef ik dans les. Jong & oud is welkom in mijn les waar Ik verschillende stijlen aanbied gepast aan het niveau. Ook geef ik ritmische gymnastiek waarmee we landelijke wedstrijden volgen. Mijn doel is voor al veel plezier te beleven tijdens de lessen. Mensen laten ervaren wat muziek en beweging je kan brengen en om het gezellig te houden is er ook veel ruimte voor humor in de les.

Voor mij is het middel dans en muziek iets wat echt mensen kan raken. Waarbij ze blijdschap kunnen ervaren maar ook verdriet en alles wat daar tussen in zit.
Om dit middel in te kunnen zetten bij mensen met Parkinson vind ik fantastisch. Naast dat bewegen goed en fijn is, is het ook een leuk moment in de week voor deze doelgroep. Iedereen heeft toch recht om te kunnen dansen! Wat is het dan toch fijn dat er een groep is waar je bij past.
Met mijn enthousiasme ben ik deze nieuwe vorm van dansen aangegaan.
Ook heb ik wel al veel in de zorg sector gedanst en theater gespeeld. Ik heb een lange tijd stage gelopen en gewerkt met een groep mensen met een verstandelijke beperking. Daar maakten we theatervoorstellingen mee.

Naast al mijn dans ervaringen mag ik ook graag zingen en skeeleren en als het winter is heerlijk buiten schaatsen. Gezelligheid en mensen om mij heen vind ik fijn.

Wanneer je bij mij lessen komt volgen zal je enthousiasme, gezelligheid, humor en gekkigheid, eerlijkheid en geborgenheid ervaren. Dit is wie ik ben en hopelijk komt een ieder zijn of haar enthousiasme met mij delen.

Meld u aan

Aanmeldformulier Project Dans op Recept.

  Naam *

  Straat + huisnummer *
  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mail
  Telefoonnummer *

  Ik meld me aan voor info, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief van de stichting Parkinson in beweging.