Yoga helpt namelijk niet alleen om fysiek sterker en soepeler te worden, het helpt ook om beter met stress te kunnen omgaan. En dat is mooi, want stress en parkinson zijn een slechte combinatie; stress verergert de symptomen, en een verergering van de symptomen veroorzaakt weer stress.

In april kun je daarom vrijblijvend twee keer meedoen met de yogalessen speciaal voor mensen met parkinson. Dat kan op de woensdagen om 11.00 uur bij Yoga Samtosa in Leeuwarden. Ook mannen zijn nadrukkelijk van harte uitgenodigd; hoewel er meer mannen dan vrouwen zijn met parkinson, weten nog maar weinig mannen yoga te vinden als ideale vorm van beweging bij deze aandoening. Het houdt je in conditie én je hoeft er niet lenig voor te zijn!

Benieuwd geworden naar deze yogalessen? Stuur dan een mail naar info@yogasamtosa.nl waarin je aangeeft wanneer je aan de proeflessen wilt meedoen.