Naast onze bewegingsactiviteiten Dans op recept, boksen, nordic walking en yoga willen we u ook informeren over FitStap. FitStap is het nieuwe beweegprogramma van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Tijdens het programma van 12 weken krijgen deelnemers begeleiding van een gecertificeerde FitStap-coach.

FitStap draait niet alleen om meer bewegen, je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching. De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat binnen FitStap centraal.

Parkinson-groep in Sneek

In samenwerking met de Parkinson Vereniging zijn er op diverse plaatsen in het land FitStap-coaches Parkinson gecertificeerd. In Friesland start in Sneek iedere donderdagochtend om 9 uur een groep speciaal voor mensen met Parkinson. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staat hier voorop.

12 weken FitStap kost 119 euro, met daarin één keer per week een wandeltraining van een uur én de FitStap-app, waarin wekelijks informatie over de trainingen en gerichte tips en advies wordt gegeven.

Update oktober 2021 –> De FitStap lessen worden niet meer aangeboden.