In navolging van Dans op recept organiseert de stichting parkinson in beweging nu ook BOKSEN.

Ja u leest het goed BOKSEN, dit is boksen voor mensen met parkinson. Dat boksen voor mensen met parkinson goed is, dat weet inmiddels de echte parkinson zorgverlener en begint steeds meer gestalte te krijgen bij mensen met Parkinson.
BOKSEN is een vorm van non-contact boksen en richt zich niet op je tegenstander maar op de stootkussen. Verbeteren van conditie, kracht, coördinatie, balans en snelheid zijn zomaar aspecten die je kan verbeteren met boksen.

Voorwaarde om te kunnen boksen is dat mensen met Parkinson zelfstandig kunnen lopen. Daarmee richten we deze activiteit op de mensen die net de diagnose hebben gekregen of in de eerste jaren van de ziekte.

Boksen kan op maandag van 10:30 tot 11:30 uur in Leeuwarden.
De boksdocent wordt begeleid door Ronald van der Heijden (parkinsonnet fysiotherapeut Maatschap Minnema).

Geen u op, neem een proefles of kom vrijblijvend langs bij

Boks en Atletiek Vereniging FRISIA
Tylkedam 51 (Bilgaard)
8918 LW  Leeuwarden

info@bav-frisia.nl