Op dinsdag 29 oktober 2019 organiseert Dans op recept de eenmalige grootschalige dansvoorstelling Een week uit het leven van… in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Klik hier om naar de kaartverkoop te gaan. Maar liefst 80 mensen met Parkinson samen met mantelzorgers zullen in dans en tekst vertellen hoe het is om te moeten leven met Parkinson. De dansers zijn deelnemers van de danslessen van Dans op Recept uit heel Friesland. Eindregie is onder begeleiding van DeDansDivisie.

Naast de voorstelling organiseert Dans op recept op dezelfde dag het Symposium Cultuur op Recept. Het symposium richt zich primair op medici, paramedici en andere zorgprofessionals, beleidsmakers, bestuurders, kunstenaars, studenten en overige geïnteresseerden.

Voor meer informatie en kaarten voor de dansvoorstelling en het symposium kijk op www.dansdivisie.nl